• Žolgarjeva ulica 9
  • 2310 Slovenska Bistrica

STORITVE

KATERE IZVAJAMO ZA VAS

VARJENJE ŽELEZA, ALUMINIJA IN INOXA

Ker je varjenje izziv, mu posvečamo veliko pozornosti in ga izvajamo profesionalno.

V podjetju Multimetal nudimo varjenje JEKLA, ALUMINIJA in INOXA po TIG postopku in MIG/MAG postopku. Za naročnike izdelujemo kosovne zvarjence manjše in večje serije ter zvarjence manjših in večjih tež.

Naši varilni postopki so certificirani po standardu:
SIST EN ISO 3834-2:2006
SIST EN 1090-1:2009+ A1:2012 EXC 3

Zahtevano kakovost konstrukcij zagotavljamo z usposobljenimi in izkušenimi ključavničarji, varilci in tehnologi. Zaposlujemo motiviran in vedoželjen kader, s katerim v podjejte priteka znanje in se po podjetju tudi širi. Znanje vnašajo v podjetje tudi zunanji strokovnjaki, s katerimi dnevno sodelujemo na področju varilstva, strojegradnje, projektiranja.

Čeprav so ljudje ključ do uspeha, menimo, da je delo enostavnejše s profesionalnim in primerno vzdrževanim orodjem. Pri strojih za varjenje se zanašamo na varilne stroje znamk LORCH in FRONIUS, ki sta se po dosedanjih izkušnjah izkazali kot zanesljivo orodje tudi pri zahtevnejših naročilih. Varilne mize DEMMELER s pripomočki pa nam omogočajo, da naši ključavničarji natančno sestavijo zvarjence.

Zavedamo se, da predstavlja natančnost v strojegradnji kakovost, in ravno kakovost je temelj, na katerem gradimo dolgoročno sodelovanje s svojimi naročniki.CNC PLAZEMSKI RAZREZ

Kadar potrebujete CNC plazemski razrez kovin, stopite v stik z nami.

V podjetju Multimetal ponujamo CNC plazemski razrez kovin. Režemo jeklo do debeline 150 mm, inox do 25 mm in aluminij do 30 mm. Razrez izvajamo na CNC mizi Micor Step z dimenzijami 2500 x 6000 mm. Na mizo je priključen Plazemski izvor Kjellberg.

Hrapavost reza, pravokotnost in poševnost robov ustrezajo standardu:
EN ISO 9013:2017.

Ponudbo izrezov naredimo na podlagi prejetih dxf datotek, ki jih sprejemamo po elektronski pošti. Dobavni roki izrezanih pločevin so različni, določimo ga ob naročilu. Možno je tudi, da ponudimo na željo naročnika samo storitev CNC plazemskega razreza, pločevino pa dostavi naročnik. Če stranka tako želi, uredimo tudi dostavo.

Razrez z vodnim curkom in laserski razrez izvajajo za nas naši poslovni partnerji. PROTIKOROZIJSKA ZAŠČITA

Kadar želi naročnik celovito rešitev, se povezujemo z najboljšimi.

S sodelovanjem z zunanjimi partnerji v podjetju Multimetal v okviru celovite ponudbe nudimo tudi naslednje zaščite površin:

  • vroče cinkanje,
  • galvansko cinkanje,
  • prašno lakiranje,
  • lakiranje z brizganjem.

Izdelke je treba protikorozijsko zaščititi, saj se jim z zaščito podaljša življenjska doba, hkrati pa se jim izboljša estetski videz. Zaščita se izbere glede na okolje in pogoje, v katerih se izdelek uporablja.

Vsi naši partnerji, s katerimi sodelujemo na področju zaščite površin, so podjetja, ki imajo na svojem področju izkušnje, znanje in profesionalno opremo ter na opravljeno delo izdajo garancijo.STROJNA OBDELAVA IZDELKOV

Kadar želi naročnik celovito rešitev, se povezujemo z najboljšimi.

S sodelovanjem z zunanjimi partnerji v podjetju Multimetal kot del celovite ponudbe nudimo tudi strojno obdelavo izdelkov. Zvarjenci oziroma obdelovanci so lahko manjših ali večjih dimenzij kot tudi manjših ali večjih tež.

Vsi partnerji, s katerimi sodelujemo, so podjetja, ki svoje stroje za mehansko obdelavo kovin redno servisirajo in izvajajo redne nivelacijske meritve, s katerimi zagotavljajo visoko in ponovljivo kakovost strojne obdelave.

sl_SISlovenian