• Žolgarjeva ulica 9
  • 2310 Slovenska Bistrica

O nas

V PODJETJU MULTIMETAL SMO VAM NA VOLJO!

V podjetju Multimetal d.o.o. v Slovenski Bistrici za naše naročnike izvajamo ključavničarske storitve, CNC plazemski razrez materiala in storitev varjenje jekla, aluminija in inoxa. Nudimo TIG postopek in MIG/MAG postopek varjenja. V sodelovanju s svojimi partnerji ponujamo tudi strojno obdelavo izdelkov, laserski razrez, razrez z vodnim curkom, upogibanje materiala, lakiranje, galvansko cinkanje in vroče pocinkanje.

Naš postopek varjenja je certificiran po standardih:

SIST EN ISO 3834-2:2006 in
SIST EN 1090-1:2009+ A1:2012 EXC 3

Kakovost reza ustreza standardu:

EN ISO 9013:2017.

Svojim strankam želimo nuditi kakovostne storitve na področju varjenja jekla, aluminija in inoxa ter druge storitve na področju strojegradnje. Definicija kakovostne storitve je jasna: gre za izdelek, ki je izdelan po specifikacijah naročila in dobavljen v dogovorjenem roku. Naše poslanstvo je zaposlovanje profesionalnega kadra oziroma sodelavcev z ustreznim znanjem in izkušnjami, ki so hkrati zmožni poiskati nova znanja, jih preučiti in implementirati v delovni proces. Verjamemo, da sta timsko delo in pozitivno vzdušje ključ do vrhunskega dela in osebnostne rasti zaposlenih. Cenimo korekten odnos med zaposlenimi in takšnega razvijamo tudi z dobavitelji in naročniki. 

V podjetju Multimetal smo usmerjeni k našim kupcem, njihovim zahtevam in potrebam.

Ker verjamemo v upoštevanje dogovorov, v kakovost in upoštevanje dobavnih rokov, dolgoročno sodelujemo s svojimi strankami!

sl_SISlovenian